Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجرت غیرقانونی جوانان از کشور آسیایی ویتنام به اروپا و به ویژه بریتانیا موضوع گزارش سی‌ان‌ان است. این گزارش همزمان با پیدا شدن 39 جسد در یک کامیون یخچال‌دار در انگلیس منتشر شده است. پلیس گفته این جنازه‌ها احتمالا مربوط به شهروندان ویتنام است که برای مهاجرت غیرقانونی سوار کامیون شده‌اند.

به گزارش عصرایران، در این گزارش سی‌ان‌ان می‌خوانیم: در میان مزارع و شالیزارهای مرکز ویتنام مردم روستاها با شبکه‌هایی زیرزمینی و در سایه برای قاچاق عزیزانشان به اروپا در ارتباطند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به این شبکه قاچاق انسان -در ترجمه انگلیسی- "خط" می‌گویند.

 این سیستم غیرقانونی برای انتقال مردم به خارج از مرزهای ویتنام بسیار مرسوم است. به نظر می‌رسد همه افراد در دهکده "دو تانه" در استان "نژه آن" ویتنام حداقل یک نفر را می‌شناسند که با این شیوه به خارج از این کشور سفر کرده است.

 آقای "فن وان تونگ" پدربزرگ 64 ساله روستای "دو تانه" در این باره گفت: من سه پسرم را از این راه به بریتانیا فرستادم. دو پسرم پس از دستگیری به ویتنام دیپورت شدند و دوباره به کشور بازگشتند. وی با لبخند می‌گوید:  البته آنها با "دستبند" بازگشتند.

پدربزرگ 64 ساله ویتنامی/ او سه پسرش را قاچاقی به بریتانیا فرستاده و دو نفرشان بازداشت و دیپورت شده‌اند/ عکس: سی‌ان‌ان

خانه سه طبقه وی با کمک هزینه پسری ساخته شده که اینک در آلمان زندگی می‌کند. در همسایگی آنها چند خانه 2 یا 3 طبقه با همین شیوه در دهه گذشته ساخته شده‌اند.

از بالکن خانه این پدربزرگ ویتنامی مزارع رها شده برنج دیده می‌شوند. کشاورزان منطقه دیگر پول کافی برای کاشت و برداشت برنج ندارند.

در مقابل جوانان به امید زندگی بهتر از شبکه زیرزمینی "خط" استفاده می‌کنند تا در سفری طولانی، خطرناک و گران به اروپا بروند.

"می‌نی وو" فعال اجتماعی حوزه قاچاق انسان در شهر "هو شی مین"  ویتنام در باره قاچاق انسان در این کشور گفت: ریسک خروج غیرقانونی و جست‌و‌جوی کار برای جوانان ویتنامی قابل درک و ارزشمند است. زیرا آنها به عنوان یک کارگر غیرمجاز به مراتب درآمدی بیشتر از زندگی در کشور دارند.

به گفته این فعال اجتماعی خروج جوانان به خارج از کشور و بازگشت آنها با درآمدهای زیاد به یک سنت در روستاها و شهرهای این کشور تبدیل شده است. این روند شکل شمایل خانه‌ها در این دهکده کوچک را با خانه‌های جدید، موتورسیکلت و کسب‌و کارهای کوچک تغییر داده است.

شالی‌زارهای رها شده در مرکز ویتنام/ عکس: سی‌ان‌ان

اما در هفته گذشته و پس از کشف کامیون حاوی 39 جسد از مهاجران در منطقه "اسکس بریتانیا" شمار زیادی از  خانواده‌های جوامع مسیحی ویتنام مانند روستای "دوتا نه"  به تکاپو افتاده و خواستار  بازگشت عزیزانشان به این کشور هستند.

این در حالی است که مقامات و بازرسان بریتانیایی همچنان در تلاش برای تعیین ملیت 8 زن و 31 مرد درون محفظه کامیون هستند.

پلیس بریتانیا اعلام کرد: تمامی وسایل، تلفن همراه و دیگر وسایل مهاجران غیرقانونی کانتینر مورد بررسی قرار می‌گیرند و بررسی‌های پزشکی قانونی روی اجساد ادامه دارد.

مقامات بریتانیا در ابتدا احتمال چینی بودن کشته‌شدگان را مطرح کردند اما در روزهای بعد از گفته خود عقب نشینی کرده و یکی از کشته‌شدگان را ویتنامی خواندند. هنوز دلیل اعلام مقامات پلیس بریتانیا برای ویتنامی بودن یکی از کشته‌شدگان کانتینر مشخص نیست.

آقای "لی مین توان"  58 مهمانانی دارد که در برابر عکس پسرش "عود" روشن می‌کنند. او بر این باور است که فرزندش در کانتینر در بریتانیا کشته شده است.

مهمانان برای پسر "لی مین توان" عود روشن می‌کنند/ عکس: سی ان ان


"لی" در این باره گفت: در 21 اکتبر با پسرم که آماده سوار شدن به کانتیر به مقصد بریتانیا بود تلفنی صحبت کردم و  از آن زمان به بعد هیچ نشانی از  پسرم نیست.  

اگرچه دولت ویتنام به تازگی جمع آوری نمونه‌ها و تطبیق  DNA را آغاز کرده است اما "لی" از بریتانیا و ویتنام می‌خواهد تا جسد پسرش را برای برگزاری مراسم تشیع به کشورش بازگرداند.

لی مین توان 58 ساله با دونوه خود/ او معتقد است فرزندش در کامیون بریتانیا کشته شده است/ عکس: سی‌ان‌ان

پسر 30 ساله آقای "لی" که به تازگی پدر شده بود، ابتدا به مالزی و پس از آن به ترکیه و یونان رفت.

پدر لی در این باره گفت: او به دعوت دوستانش و برای ساخت زندگی بهتر کشورش را ترک کرد. او بسیار مصمم بود و  قصد داشت خانه‌ای جدید بسازد.

مردم برای استفاده از سیستم قاچاق انسان با سیستم "خط" حدود 700 میلیون دونگ ویتنام یا 30 هزار دلار آمریکا می‌پردازند. مبلغی زیاد که پدر لی برای پرداخت آن مجبور به دریافت وام بانکی و سپردن سند زمین و خانه‌اش به عنوان وثیقه شد.

او اینک زمین، پول و پسرش را از دست داده و نمی‌داند نوه هایش را چگونه بزرگ کند.

بریتانیا یکی از محبوبترین مقاصد کارگران غیرمجاز ویتنامی است. 

براساس اعلام آژانس ملی جرم  انگلستان در سال 2018، حدود 700 نمونه مشکوک به برده‌داری نوین و قاچاق انسان از سوی ویتنام در این کشور شناسایی شده است.  این کشور پس از  آلبانی دومین زنجیره بزرگ قاچااق انسان به بریتانیا را دارد.

براساس آمار دولت بریتانیا، ویتنامی‌ها بیشتر از دیگران قربانی سوء استفاده کاری در این کشور قرار می‌گیرند.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویتنام کار مهاجرت زندگی خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همان‌طور که می‌دانید در ایران مشتریان بسیار زیادی به‌دنبال خرید گوشی‌های سامسونگ هستند. این برند مدل‌های مختلفی را در بازه‌های قیمتی متفاوت راهی بازار کرده است؛ اما نکته مهمی که دراین‌رابطه وجود دارد، مونتاژ این گوشی‌ها است.

در واقع گوشی‌های سامسونگ در کشورهای مختلفی تولید می‌شوند که این موضوع دلایل مختلف خود را دارد. مونتاژهای چین، ویتنام و هند از رایج‌ترین نمونه‌هایی هستند که در بازار ایران وجود دارند. همراه ما باشید تا در ادامه این مونتاژها را به شما توضیح دهیم.

چرا شرکت سامسونگ محصولات خود را در کشورهای مختلف تولید می‌کند؟

بگذارید در همین ابتدا پاسخ یکی از مهم‌ترین سوالات دررابطه‌با مونتاژهای گوشی سامسونگ را بدهیم. دلیل اینکه شرکت سامسونگ در کشورهای مختلف محصولات خود را تولید می‌کند، تقاضای بسیار زیادی است که برای گوشی‌های آن وجود دارند. در واقع تمامی کشورهای جهان، از اروپا تا آسیا و حتی آمریکا، به‌دنبال خرید محصولات این برند هستند.

به همین دلیل سامسونگ شعب مختلفی برای کارخانه‌های خود در دنیا راه‌اندازی کرده است. کشورهای چین، ویتنام، آلمان، هند، برزیل و اندونزی از مهم‌ترین این کشورها هستند. باید بدانید که تمامی شرکت‌های موجود در این کشورها، تنها وظیفه مونتاژ گوشی‌ها را دارند. تولید قطعات این گوشی تماماً در کره جنوبی یا همان کشور خواستگاه سامسونگ تولید می‌شود.

گوشی سامسونگ ساخت ویتنام

یکی از انواع مونتاژهایی که برای گوشی سامسونگ وجود دارد و شهرت زیادی نیز در بازار ایران دارد، گوشی‌های ساخت ویتنام هستند. در واقع اغلب گوشی‌های این شرکت در ویتنام تولید می‌شوند. دلیل این موضوع پتانسیل بالای ویتنام برای مونتاژ این گوشی و نزدیکی آن به بازارهای آسیایی است.

اگر بخواهیم ارقام دقیق را ارائه دهیم باید بگوییم که در یک سال این کشور حدود ۱۲۰ میلیون گوشی تولید می‌کند. اکثر نمونه‌های موجود در اروپا و آمریکا از ویتنام وارد شده‌اند. هزینه تولید در این کشور پایین بوده و ازنظر نرم‌افزاری تفاوتی با مدل‌های دیگر ندارد.

گوشی‌های سامسونگ ساخته شده در هند

کشور دیگری که وظیفه تولید محصولات شرکت سامسونگ را دارد، کشور هند است. هند نیز پتانسیل بالایی برای تولید گوشی‌های هوشمند داشته و می‌تواند با هزینه بسیار پایین حدود ۱۲۰ میلیون گوشی را در سال تولید کند. اکثر مدل‌های تولیدشده در این کشور برای کشورهای غرب آسیا، اروپا و آفریقا صادر می‌شوند.

شرکت سامسونگ با تأسیس کارخانه خود در هند، هزینه صادر کردن آن‌ها به کشورهای آسیایی را کاهش داده و حتی قیمت محصولات خود در هند را نیز کاهش داده است. باید گفت که مدل‌های تولیدشده در هند نیز ازنظر نرم‌افزاری محدودیت یا تفاوتی نخواهند داشت.

گوشی‌های سامسونگ ساخت چین

کشور دیگری که سامسونگ در آن شعبه داشته و محصولات خود را مونتاژ می‌کند، کشور چین است. چین یکی از قدرتمندترین کشورها ازنظر اقتصاد بوده و دلیل آن نیز نیروی کار فراوان است. هزینه تولید محصولات سامسونگ در کشور چین بسیار پایین بوده و دلیل آن هم فراوانی نیروی کار است.

اما باید به این نکته اشاره کرد که هزینه تولید محصولات سامسونگ در چین کمی از ویتنام بیشتر است. به همین دلیل ممکن است قیمت محصولات تولیدشده در ویتنام ارزان‌تر از مدل‌های چینی باشد. اما ازنظر کیفیت قطعه یا نرم‌افزار تفاوتی میان این مدل‌ها وجود ندارد. در برخی از ریجن‌های تولیدشده در چین، امکانات گوشی مخصوص برای همین کشور بوده و نمی‌توان در کشور ایران از آن استفاده کرد.

آیا گوشی سامسونگ در کره جنوبی نیز ساخته می‌شود؟

سوالی که بسیاری از کاربران دررابطه‌با مونتاژ محصولات سامسونگ پرسیده‌اند این است که آیا این گوشی‌ها در کشور کره جنوبی نیز تولید می‌شوند یا خیر؟ بسیاری از افراد بر این باورند که حجم عظیمی از تولید محصولات سامسونگ در کره جنوبی انجام می‌شود؛ اما هرگز این‌گونه نبوده و تنها ۱۰ درصد از محصولات این شرکت در کره تولید می‌شوند.

در واقع دلیل این موضوع تأمین بازار داخلی کره است. سامسونگ در کره جنوبی قرار گرفته و قطعات تمامی گوشی‌های خود را در همین کشور تولید می‌کند؛ اما مونتاژهای تولید شده در همین کشور بسیار کم بوده و فقط برای تأمین نیازهای کره جنوبی انجام می‌گیرد.

نحوه اطلاع از کشور ساخت گوشی

حال که به‌طور کامل با انواع مونتاژهای گوشی سامسونگ آشنایی پیدا کردیم، بهتر است نحوه فهمیدن کشور تولیدکننده گوشی را نیز پیدا کنیم. این‌گونه است که ارزش خرید و قیمت گوشی برای شما مشخص می‌شود. برای این کار باید سراغ رقم هفتم و هشتم کد IMEI گوشی خود بروید. رقم‌های زیر اطلاعات خاصی را به ما می‌دهند:

۰۵ یا ۵۰: تولید بزریل، آمریکا یا فنلاند ۰۸ یا ۸۰: آلمان یا چین ۰۱، ۱۰، ۷۰ و ۹۱: امارات یا هند ۰۳ یا ۳۰: چین یا کره جنوبی ۰۴ یا ۴۰: چین یا بریتانیا ۸۱: چین ۷۱: مالزی ۱۸: سنگاپور ۱۱: چین یا هند ۰۹: هند ۶۷: آمریکا ۴۱ و ۴۴: بریتانیا ۰۰: کارخانه اصلی کره جنوبی ۱۳: آذربایجان ۰۷ یا ۲۰: آلمان ۷۰ و ۹۱: فنلاند ۰۶ یا ۶۰: هنگ کنگ، چین، مکزیک یا فرانسه کدام مونتاژ سامسونگ برای خرید بهتر است؟

شاید این موضوع نیز برای شما سوال باشد که کدام یک از مونتاژهای گوشی سامسونگ برای خرید بهتر است؟ باید گفت که شرکت سامسونگ بر تمامی این مونتاژها نظارت داشته و از قطعات اصلی استفاده می‌کند. به همین دلیل تفاوتی در کیفیت و مونتاژ آن‌ها وجود ندارد. تنها به اندازه کمی قیمت آن‌ها متفاوت بوده و دلیل آن هم تفاوت اقتصاد و مالیات کشورهای مبدا است.

خرید انواع مونتاژ گوشی سامسونگ

اگر به‌دنبال خرید گوشی سامسونگ در مدل‌های مختلف و مونتاژهای گوناگون هستید، می‌توانید به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا مراجعه کنید. دیجی‌کالا انواع مونتاژهای این گوشی را در اختیار شما قرار داده و اطلاعات دقیق دررابطه‌با شرایط ساخت آن را نیز توضیح داده است.

جمع‌بندی

سامسونگ یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند است. این شرکت محصولات گوناگونی داشته و به‌دلیل تقاضای بسیار زیادی که در بازار دارد، شرکت‌های گوناگونی را در دنیا راه‌اندازی کرده است. این شرکت‌ها در هند، ویتنام، چین و حتی اروپا نیز وجود دارند.

وجود کارخانه‌های مختلف برای تولید این گوشی موجب شده تا مونتاژهای متفاوتی از آن در بازار وجود داشته باشد. مونتاژهای هند، چین و ویتنام مونتاژهای رایجی هستند که در ایران نیز وجود دارند. تفاوتی میان این مدل‌ها وجود نداشته و فقط کمی قیمت آن‌ها باهم فرق دارد. تمامی این مدل‌ها را می‌توانید از دیجی‌کالا بخرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090018

دیگر خبرها

  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی