Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@14:58:53 GMT

تجارت همراه با بازی‌های رومیزی، فکری و سرگرمی

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۳۹۵۴

تجارت همراه با بازی‌های رومیزی، فکری و سرگرمی

به گزارش خبرنگار مهر، آئین رونمایی از پنج محصول اسباب‌بازی‌های تازه تولید شده با عنوان‌های «کامیون حمل زباله»، «اوستا بنا»، «رکب»، «صد دروازه» و «آبینوس» در پنجمین جشنواره ملی اسباب‌بازی برگزار شد.

محمد پناهی تولیدکننده اسباب‌بازی درباره محصولاتش گفت: نزدیک به ۴۵ سال است که فعالیت در حوزه اسباب بازی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامیون حمل زباله؛ کارکرد آموزشی برای کودکان

او درباره اسباب‌بازی کامیون سطل زباله افزود: نزدیک به سه سال است که این محصول وارد خط تولید شد، با طراحی این اسباب‌بازی بیشتر قصد داشتیم بهبود شرایط اجتماعی را آموزش دهیم تا کودکان جمع‌آوری زباله را یاد بگیرند و این کامیون به گونه‌ای است که تمام مکانیزم نمونه واقعی را دارد. به نوعی این محصول کامیون زباله حس مسئولیت‌پذیری را در کودکان تقویت می‌کند.

پناهی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه این محصول نمونه‌برداری از محصول خارجی است اما سعی کردیم تغییراتی را در طراحی ایجاد کنیم برخی قسمت‌ها را به کامیون اضافه کردیم و در تنوع رنگی هم توانستیم تغییرات محدودی اعمال کنیم.

مهدی‌نژاد در تحلیل این محصول اسباب‌بازی گفت: قطعاً این اسباب‌بازی از لحاظ آموزشی برای کودکان مناسب است و این کالا از همه لحاظ برای کودکان جذابیت دارد.

«اوستا بنا» اسباب‌بازی سنتی همدان

مهدی رحمان‌پور تولیدکننده و طراح اسباب‌بازی درباره محصولی سنتی همدان با نام «اوستا بنا» که بازتولید کرده است، گفت: تصمیم گرفتیم محصولات‌مان را با مواد اولیه و موادی از طبیعت و گل‌رس بسازیم تا جنس آن سفال ساخته شود. این اسباب‌بازی رده‌سنی ندارد و کودکان و نوجوانان و حتی جوانان هم می‌توانند بازی کنند.

این طراح افزود: ما در بسته‌بندی برای ساخت سفال، آجرهای کامل، نیمه، چارک، سقف و نیمه هلال گذاشتیم تا کودکان بتوانند با آن بنا را بسازند و حتی مصالح ساختمانی و لوازم جانبی هم در بسته وجود دارد.

«رکب» بازی فکری و سرگرمی

علی سلامتی طراح و تولیدکننده بازی «رکب» درباره فعالیت‌هایش در حوزه محتوای بازی‌های فکری و رومیزی گفت: بازی رکب نمونه‌برداری شده از طرح بازی سرگرمی فرانسوی است زمانی‌که بازی اصلی را دیدم تصمیم گرفتم نمونه فارسی شده‌اش را تولید کنیم. به طراح اصلی این بازی ایمیل زدم و به نوعی برای رعایت حق‌کپی‌رایت باید این کار را انجام می‌دادیم که طراحش با نمونه فارسی مشکل نداشت.

آریا ذوقی منتقد و کارشناس درباره بازی رکب گفت: این بازی کیفیت و هنرش نسبت به نمونه‌های مشابه بسیار بالا است و نوع بازی بر تعداد بازی کنندگان هم تغییرهای خاصی دارد که باعث جذابیت بازی می‌شود. البته در برش کارت‌ها کمی ضعف وجود دارد که من احساس می‌کنم این ضعف‌های کوچک به دلیل ایجاد تعادل قیمت و کیفیت است.

«صد دروازه»، مدیریت تجارت ادویه

فرزان قاسملو طراح و تولیدکننده درباره بازی صد دروازه گفت: این بازی برگردان بازی سی‌ان‌شی است که تماماً تلاش کردیم برگردان درست و صحیحی داشته باشیم. صد دروازه اسم قدیمی دامغان و جاده ابریشم بوده است که بازی حول محور تجارت ادویه می‌گذرد. این بازی به نوعی خرید و فروش ادویه است و بازی‌کنندگان می‌توانند با کارت‌ها و نوع خرید و فروش، امتیاز کسب کنند و هر کسی امتیاز بیشتری کسب کند برنده صد دروازه خواهد شد.

او ادامه داد: ما در نوع طراحی سعی کردیم گریزی به تاریخ ایران داشته باشیم تا بازی را کاملاً ایرانیزه کنیم. تا مخاطب ایرانی بتواند به خوبی با این بازی ارتباط برقرار کند.

ذوقی درباره مکانیزم مدیریت تجارت و برنامه است، بیان کرد: به نظر من قرابت خوبی با نسخه ایرانی دارد اما اگر کارت‌های موجود این بازی انعطاف‌پذیری، هنری‌تر و گرافیک بهتری داشت، قطعاً تأثیرگذاری خوبی داشت.

«آبینوس»، جنگ هیولا و دزدان دریایی

رضا رضایی‌نصیر طراح و تولید محتوای اسباب‌بازی، درباره بازی رومیزی و بردگیم گفت: برند ما نزدیک به ۴۰ بازی رومیزی تولید کرده و آبینوس آخرین محصول تولید شده ما است. اسم آبینوس هیچ معنایی ندارد و بیشتر یک نوع پیش‌بینی در جنگ‌های دریایی است.

ذوقی، درباره بازی آبینوس گفت: پیش‌بینی بازی به گونه‌ای است که مخاطب خیلی شاید نتواند با بازی ارتقای برقرار کند. من احساس می‌کنم طرح اولیه این بازی که خارجی است از این نمونه فارسی شده بهتر است و نقد من بیشتر بر روی این اثر به خاطر عنوان نشدن نام طراح است که ای کاش قید کنند.

کد خبر 4812188 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: اسباب بازی ایرانی شورای نظارت بر اسباب بازی جشنواره اسباب بازی ترجمه ادبیات کتاب و کتابخوانی جشنواره ملی اسباب بازی بازار نشر رایزنی فرهنگی شورای نظارت بر اسباب بازی ادبیات جهان گردشگری تجدید چاپ نشر نو تازه های نشر میراث فرهنگی انتشارات سروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان از امروز در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه آغاز شد.

زهرا آب سوران، در مراسم آغاز این جشنواره افزود: با تشکیل دبیرخانه استانی جشنواره نوزدهم ۲۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایشی امروز و فردا نهم اردیبهشت با هم به رقابت می پردازند.

آب سوران اظهارکرد: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی با هدف عمومی و مردمی سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و با شعار "این صحنه خانه ماست" برگزار خواهد شد.

وی گفت: آذربایجان‌غربی ماهها قبل آمادگی برگزاری این جشنواره را داشت و در این راستا تلاش شد تا داورانی از جنس هنر و تجربه برای داوری این رقابتهای هنری انتخاب شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره؛ عباس پویان، فاطمه برمال و سمیه حسین نژاد را به عنوان داوران مرحله استانی جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی کرده است.

نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روزهای هشتم و نهم اردیبهشت ماه برگزار می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • تجلیل از هزار و ۸۰۰ معلم نمونه در طرح سراسری «سپاس معلم»