Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون درباره سرنوشت نقشش در سریال "کامیون" شبکه دو سیما، گفت: رحمان خود را باز می‌یابد و در نهایت مسیر زندگی را به درستی پیدا می‌کند. به اعتقاد من سریال "کامیون" ظرفیت تولید در فصل دوم را دارد. ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۴ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جهانبخش سلطانی بازیگر نام‌آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون که پیشتر با بازی در سریال "سرّ دلبران" دیده شد و ‌کم‌کارتر از گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگری که با حضور در آثار سینمایی دفاع مقدس بارها توانمندی خودش را در نقش‌های مختلف به اثبات رسانده است.

 او به خاطر بازی در فیلم «شرم» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره فیلم فجر در سال 1371 شده است. سلطانی در فیلم‌های سینمایی همچون "مهریه بی‌بی"، "حماسه مجنون"، "صبح روز بعد"، "عملیات کرکوک"، "الماس بنفش"، "بچه‌های طلاق"، "افق"، "شب دهم"، "دل بی‌قرار"، "کودکانه"، "افسانه پوپک طلایی"، "نوروز"، "باشگاه سرّی"، "آخرین مرحله"، "بازگشت از بوداپست"، "شیرین و فرهاد" و "گروگان" ایفای نقش کرده است.

تماشای "یوسف پیامبر" را از دست نمی‌دهم

در کنار پخش فیلم "مهریه بی‌بی‌"، این شب‌ها شبکه قرآن و معارف سیما سریال "یوسف پیامبر" را پخش می‌کند که "جهانبخش سلطانی" نقش آمنهوتب سوم (فرعون مصر) را بازی کرده است. هنوز هم با این بازیگر پیشکسوت صحبت می‌کنیم با اشتیاق از این سریال می‌گوید که اگر در زمان پخش سریال‌ها در منزل باشد تماشای "یوسف پیامبر" را از دست نمی‌دهد.

بازیگران قدیمی فراموش نشوند

جهانبخش سلطانی که این شب‌ها با سریال "کامیون" شبکه 2 سیما به تلویزیون برگشته است در جریان گپ و گفت با خبرنگار خبرگزاری تسنیم   به این نکته اعتقاد دارد "الان شرایط کار سخت شده است و بازیگرانی که قبلاً کارهای تاریخی بازی می‌کردند دوست دارند در تلویزیون حضور داشته باشند و مسئولین و دست‌اندرکاران آنها را فراموش نکنند."

کارگردانی فیلم 90 دقیقه‌ای برای جانبازان شیمیایی

او چندی پیش به طور همزمان کارگردان، مشاور فیلمنامه و بازیگر فیلم تلویزیونی "مجنون بی‌لیلی" بود که درباره جانبازان ساخته شد.  کاری در حوزه دفاع مقدس است که به اعتقاد "جهانبخش سلطانی" می‌تواند ماندگار شود؛ این فیلم تلویزیونی در مورد رنج و محنت جانبازان شیمیایی و پرستاران‌شان است. فیلم 90 دقیقه‌ای "مجنون بی‌لیلی" روایت قصه دو برادر رزمنده دوران دفاع‌مقدس (مرتضی و مجتبی) است که سال‌هاست از یکدیگرجدا افتاده‌اند و با پیداشدن پلاک وانگشتر مجتبی در تفحص، ماجرای پر معمای آنان آغاز می‌شود.

نقش «مرتضی» که جانباز شیمیایی است را جهانبخش سلطانی ایفا می‌کند؛ مجتبی داستان – رضا ایرانمنش- است که بعد از سال‌ها جلوی دوربین قرار می‌گیرد.

نقش "رحمان" سطحی و بدون تفکر نیست

جهانبخش سلطانی درباره حضورش در نقش رحمان سریال "کامیون" به خبرنگار خبرگزاری تسنیم،  گفت: سالهاست که با مسعود اطیابی (کارگردان) دوستم و در تشرف به مکه مکرمه هم سفر بودیم و مراوده داشتم، نقش رحمان را  برای سریال "کامیون" پیشنهاد دادند، احساس کردم این نقش ظرفیت ایجاد چالش را دارد و نقشی سطحی و بدون تفکر نیست.  زندگی رحمان در طول سریال مصداق این شعر است که "در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است". 

پیام سریال "کامیون"

وی افزود: برای ایفای این نقش ساعت‌ها با نویسنده سریال همچنین کارگردان صحبت کردیم و نظرشان این بود که سریال باید اوقات مفرحی را برای مخاطبان که درگیر کرونا و مجبور به خانه ماندن‌اند فراهم کنند که خوشبختانه علاوه بر ایجاد فضای مفرح توانست پیام بسیار خوبی را به  مخاطب با شخصیت‌های مختلف از جمله رحمان بدهد که با ثروت‌اندوزی نمی‌توان به خوشبختی دست یافت.

رحمان برایم میدان زورآزمایی بود

وی در ادامه گفت: خوشبختانه شخصیت رحمان پر پیچ و خم، فراز و فرود و حذیذ داشت که برای من که بیش از 15 فیلم دفاع مقدس نقش آفرینی کرده‌ام جذاب بود. زیرا به لحاظ تفکر و تکنیک احساس کردم این نقش جای و فضای مناسب برای ارائه دارد و میدان زورآزمایی خوبی برایم به حساب می آید  که این شخصیت را تجزیه و تحلیل کنم و بستری مناسب برای ارائه هنر داشت.

سرنوشت رحمان به کجا می‌رسد؟

بازیگر سریال "یوسف پیامبر" درباره شخصیت رحمان در سریال "کامیون" خاطرنشان کرد: شخصیت رحمان حدیث نفس تمام افرادی است که دوست دارند بدون زحمت و تلاش صاحب ثروت شده و به اصطلاح یک شبه ره صد ساله طی کنند. او نیز پس از مرگ پدر بدون اطلاع نادر (هاشمی) از شرکت باربری که میراث پدر بود سوء استفاده کرده و ثروت اندوخت اما در نهایت با تمام مخفی کاری‌هایی که صورت داد و با این همه ثروت، تنهایی بر او چیره شد و به مرز جنون میرسد. اما به پشتوانه خانواده‌اش که نامی نیک بر او انتخاب کردند به نام خود بازمی‌گردد به مصداق این شعر حضرت حافظ  : «ذره را تا نبود همت عالی حافظ / طالب چشمه خورشید درخشان نشود» و در نهایت پر از ایمان و اخلاص و محبت به سمت راستی و درستی هدایت می‌شود و از منجلاب دروغ و فریب و ریا رها شده و به سمت راستی و درستی به فضل پروردگار هدایت می‌شود.  

طنز فقط برای خنداندن نیست

سلطانی در ادامه گفت: درست است که سریال طنز نیاز به خنداندن مخاطب و مفرح کردن اوقات دارد اما به عقیده من رسانه‌ملی باید با هدایت و به دور از شعارزدگی و با لطافت آثار طنز را به سمت این مهم که در پس هر خندندان پیامی وجود داشته باشد، گسیل دارد. این که به چه کسی بخندیم، کجا بخندیم، چگونه بخندیم و بهانه خندیدن چیست بسیار مهم است اگر ما راهکار نداشته باشیم رسانه‌های معاند حتما دست به کار شده و به اهداف خود خواهند رسید.

"کامیون2" ساخته می‌شود؟

سلطانی درباره سرنوشت رحمان در سریال گفت: رحمان خود را باز می‌یابد و در نهایت مسیر زندگی را به درستی پیدا می‌کند. او ازدواج می‌کند و زندگی را با نگاهی دیگر دنبال می‌کند. به عقیده من سریال "کامیون"  پتانسیل تولید در فصل دوم را دارد با این نگاه که از زندگی جدید رحمان  آغاز شود. او بعد از یک زندگی تاریک  از افراد و نزدیکان از جمله نادر حلالیت می‌طلبد و قرار است زندگی دیگری شروع کند. از این زاویه همراه با نگاه طنز می‌توان "کامیون" را در قسمت دوم ادامه داد و شیرینی زندگی او را به مخاطب نشان داد.

بازی در کنار "مهدی هاشمی" لذت‌بخش است

وی درباره  بازی در کنار مهدی هاشمی گفت: با ایشان آشنایی دیرین دارم من و ایشان داور یک جشنواره در یزد بودیم که با هم مدتی را زندگی کردیم شناخت خوبی از ایشان داشتم و به حق ایشان انسانی سلامت و قابل ستایش است. حضور ایشان پتانسیل بسیار خوبی بود که برای پرداخت شخصیت با ایشان به مشورت بنشینم. هاشمی معتقد است بازیگر باید آزاد باشد تا بتواند خلاقیتش را بروز دهد. با هم بسیار مشورت می‌کردیم بازی در کنار ایشان برایم لذت‌بخش است.

گزارش تسنیم از رمضان تلویزیون| اجرای صابر خراسانی، نجم‌الدین شریعتی و "بچه‌محل" پورنگ/ سریال‌هایی از جنسِ "زیرخاکی" و "پدرپسری"دغدغه‌های رهبری که برنامه تلویزیونی شد/ "این نیز بگذرد" تا ماه رمضان روی آنتن

گروه "کامیون" مشغول تصویربرداری‌اند

سلطانی درباره پایان نقشش در سریال "کامیون" گفت: یک سکانس محضر باقی‌مانده که به دلیل شرایط کرونا هنوز مشخص نیست آن سکانس گرفته شود یا خیر شاید دوستان با تدوین و ترفندهای دیگر نیاز به ضبط این سکانس نداشته باشند اما گروه همچنان در این شرایط سخت و فاصله‌گذاری اجتماعی در حال ضبط تصاویر این سریال‌اند.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران جهانبخش سلطانی یوسف پیامبر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطانی: پرسپولیس را به ظاهر واگذار کردند/ از ۱۰۰ میلیارد بدهی به پیشکسوتان می‌دهند!

بهروز سلطانی دروازه بان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس  در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره واگذاری سرخپوشان به کنسرسیوم ۶ بانک اظهار کرد: به نظرم از این کاسه آب به آن کاسه آب ریختند. تا زمانی که باشگاه‌های ما خصوصی نشوند و بخواهند به بانک‌ها و پتروشیمی بدهند همان آش و همان کاسه است و تغییری صورت نمی‌گیرد. به طور حتم مدیران پرسپولیس را دولت انتخاب می‌کند و سرخپوشان را به ظاهر  واگذار کردند. هیچ اتفاقی نیفتاده است. باشگاه پرسپولیس چه آورده‌ای دارد و فقط ۱۰۰ میلیارد تومان  بدهی دارد و چه انتظاری می‌توانیم از این باشگاه داشته باشیم. به هر حال ما داریم سر‌ ای اف سی  را کلاه می‌گذاریم.  

او افزود: این ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال را بفروشند و به بخش خصوصی بدهند و ببینند آنها چه کار می‌کنند. در بین ۱۶ تیم فقط یکی، ۲ تیم خصوصی هستند و بقیه تیم‌ها از سوی دولت حمایت می‌شوند و  به این صورت درست نیست. ما باید از ترکیه یاد بگیریم که چقدر زیبا بخش خصوصی در فوتبالش فعالیت می‌کند. متاسفانه باشگاه پرسپولیس دولتی‌تر از قبل شد. قبلا وزارت ورزش نظارت داشت، اما اکنون می‌بینیم که  این باشگاه به ۶ بانک سپرده شده است.  

سلطانی درباره اینکه قرار است ۵ درصد سهام سرخابی‌ها را به پیشکسوتان بدهند، گفت: باشگاهی که ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد، سهامش را می‌خواهند به پیشکسوتان بدهند چه چیزی می‌خواهند به ما بدهند. اگر جیب ما را نزنند شانس آوردیم. همه این‌ها اسم، حرف و کشک است. ۵ درصد سهام ۱۰۰ میلیارد بدهی را می‌خواهند به ما بدهند. پرسپولیس از کجا پول و درآمد دارد که می‌خواهند به ما پیشکسوتان بدهند. هر ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال زیان ده هستند. 

او ادامه داد: به نظرم اگر کارشناسان و اهالی فن درباره این ۲ باشگاه تصمیم بگیرند خیلی خوب است، اما چند نفر دور هم نشستند و  با هم زد و بند کردند و برای تایید‌ ای اف سی کار‌هایی انجام دادند تا این ۲ باشگاه از لیگ قهرمانان آسیا حذف نشوند.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • وزش باد در زنجان شدت می‌گیرد
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • سلطانی: پرسپولیس را به ظاهر واگذار کردند/ از ۱۰۰ میلیارد بدهی به پیشکسوتان می‌دهند!